Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina tepesine çıkmak

Rüyada bina tepesine çıkmak

Rüyada bina tepesine çıkmak sağlık sorunlarının geçici olacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada bina tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya evinizde ya da gayri menkullerle ilgili konularda özel yaşamınızla ilgili planlarınıza uyan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın tepesine çıkmak kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, bununla yüceleceğine delalet etmektedir.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet eder.

Rüyada bir binanın tepesine çıkmak mal ve mülkün telafi edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada bina tepesine çıkmak geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bina tepesinde görmek borcunun çok olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binanın tepesinden atlamak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments