Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın en tepesine çıkmak

Rüyada binanın en tepesine çıkmak

Rüyada binanın en tepesine çıkmak beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, yalan söyleyeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Başarmak için öncelikle başlamak veya işin içinde yer almak gerekiyor.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, beklentilerine ulaşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada en yüksek tepeye çıkmak kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına delalettir.

Rüyada dağın en tepesine çıkmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine delalet eder.

Rüyada en tepeye çıkmak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, anlaşmalardan cayılacağına işarettir.

Rüyada ağacın en tepesine çıkmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, büyük borçların altında ezileceğine işarettir.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak yatırımlarının kendisine kar getireceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, malında zulüm meydana gelmesine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments