Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, sevgi göreceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyor.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, onun yolundan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, huzurunun bozulacağına işarettir.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments