Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Dedikodu eğiliminde kişilerle karşılaşabilirsiniz, bahsedilen konular önemsiz ya da yanlış olabileceği için sizin yorum yapmamanızda fayda var.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, ne yöne gideceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak gelir kaynaklarının yok olacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına inanılır.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek çok büyük destek vereceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulur.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments