Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın tepesine çıkmak

Rüyada binanın tepesine çıkmak

Rüyada binanın tepesine çıkmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan olumlu bir taraftan da ani tepki vermeye hazır ruh halinde olabilirsiniz.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir binanın tepesine çıkmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine alamet eder.

Rüyada bina tepesine çıkmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın tepesine çıkmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Rüyada binanın tepesinden düşmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir binanın tepesinde olmak çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments