Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, atılım yapacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, çok hayır duası alacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak ağız tadının kaçacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada bina tepesine çıkmak sakin giden yaşamının sarsılacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments