Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir binanın tepesinde olmak

Rüyada bir binanın tepesinde olmak

Rüyada bir binanın tepesinde olmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada bir binanın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, kudretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada binanın tepesinden düşmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir binanın tepesine çıkmak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine inanılır.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bina tepesinde olmak hasret içinde kalacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments