Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde gördüyseniz:

  • Maddi ihtiyaçlarınıza göre bir değişiklik yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına inanılır.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, satışların düşeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak zorlu bir dönem geçirileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak kazancının azalmayacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments