Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın tepesinden düşmek

Rüyada binanın tepesinden düşmek

Rüyada binanın tepesinden düşmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarını gidereceğine yorulur.

Rüyada binanın tepesinden düşmek gördüyseniz:

  • Olayların üstüne korkusuzca, gözünü budaktan sakınmadan gitmelisiniz.

Rüyada binanın tepesinden düşmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada binanın tepesinde görmek anne baba duasının alınacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine inanılır.

Rüyada bina tepesinde görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada binanın tepesinde olmak kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada bina tepesine çıkmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada bina tepesinde olmak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments