Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, kazancın katbekat artacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren veya sevgi temalı ilişkilerin bazı çelişkili durumları kafanızı karıştırıyor olabilir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak sevilen birinin geleceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işarettir.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, mevki edineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments