Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina tepesinde olmak

Rüyada bina tepesinde olmak

Rüyada bina tepesinde olmak deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, güzel bir haber almaya, büyük sıkıntılar içine gireceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada bina tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Karşılanabilir talepleriniz destek bulabilir.

Rüyada bina tepesinde görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir binanın tepesine çıkmak ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak ağır günler geçireceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın tepesinden düşmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir binanın tepesinde olmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments