Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına inanılır.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini binanın çatısında görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işaret eder.

Rüyada binanın çatısında olmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek umutlarının tazeleneceğine, kendisini keşfedeceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada binanın çatısını görmek zengin olunacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada binanın çatısına çıkmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments