Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • Olaylara sakin yaklaşmayı denemelisiniz.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, hayatının alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, herkesin takdirinin toplanacağına inanılır.

Rüyada bina çatısına çıkmak istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına inanılır.

Rüyada binanın çatısına çıkmak büyük aşamalar kaydedeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksek çatıya çıkmak az çalışarak çok gezeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak düşmanlarını kaybetmeye, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments