Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini binanın çatısında görmek

Rüyada kendini binanın çatısında görmek

Rüyada kendini binanın çatısında görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, hep dua edeceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini binanın çatısında gördüyseniz:

  • Diğerleriyle anlaşmakta veya başkalarını anlamakta zorluk çekebilir veya yalnız kalma ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak yol göstereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, ekmek bulamayacağına, kazancın sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini binanın çatısında görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bina çatısı görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada binanın çatısında olmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada bina çatısına çıkmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments