Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın çatısına çıkmak

Rüyada binanın çatısına çıkmak

Rüyada binanın çatısına çıkmak işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, başarısız ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • Çok yakında ortaya çıkacak ipuçları yeni uyarlamaların nasıl işe yaradığını görmenizi sağlayabilir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, ailesini kaybedeceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina çatısına çıkmak tüm fırsatları değerlendireceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada binanın çatısına çıkmak büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada binanın çatısında olmak hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına inanılır.

Rüyada bina çatısı görmek söz sahibi olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kendini binanın çatısında görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments