Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın çatısında olmak

Rüyada binanın çatısında olmak

Rüyada binanın çatısında olmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın çatısında olmak gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.

Rüyada bina çatısına çıkmak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, amacına ulaşabileceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın çatısına çıkmak maddi konularda kayıplar olacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kendini binanın çatısında görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalettir.

Rüyada bina çatısı görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına inanılır.

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, duraklama yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments