Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın çatısını görmek

Rüyada binanın çatısını görmek

Rüyada binanın çatısını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine alamet eder.

Rüyada binanın çatısını gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, hukuki ya da maddi başlıkları ilgilendiren konularda elinizde sağlam belgeler veya ispatlar yoksa henüz karar almamalısınız.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak kar sağlayacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada binanın çatısında olmak yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet eder.

Rüyada bina çatısı görmek çektiği zorlukların biteceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına tabir olunur.

Rüyada kendini binanın çatısında görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bina çatısına çıkmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada binanın çatısını görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments