Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanıza yardım edecek şeyler öğrenmeye çalışmalısınız.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak kara bulutların ve melanetin dağılacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada binanın çatısında olmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada bina çatısına çıkmak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, işveren koltuğunda oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kendini binanın çatısında görmek kazanç elde edeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments