Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binanın çatısında olmak

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, özel yaşamınızı veya ruhsal durumunuzu ilgilendiren başlıklarda tıkanan veya oldukça karmaşık hale gelen bazı konularda aklınıza parlak fikirler gelebilir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, kısmetinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak kazançlı bir işin başına geçileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalettir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak bekarlar için güzel bir evliliğe, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, hasretlerin biteceğine işarettir.

Rüyada bina çatısına çıkmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın çatısında olmak hayatının güzelliklerle dolacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binanın çatısına çıkmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments