Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akar dere görmek

Rüyada akar dere görmek

Rüyada akar dere görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akar dere gördüyseniz:

  • İletişim barış veya huzur ortamı bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada akar dere görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine tabir olunur.

Rüyada akar suya girdiğini görmek günah işlemeyi terk edeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına tabir olunur.

Rüyada akar suya düştüğünü görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada temiz akar su görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada akar çeşmeden su içmek umduğunu bulamayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalet eder.

Rüyada göğsünden süt akarken görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akar çeşme görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, geçiminin kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada akar su içmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments