Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden süt akarken görmek

Rüyada göğsünden süt akarken görmek

Rüyada göğsünden süt akarken görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden süt akarken gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya alkışlayan kişiler istediğiniz şekilde davranmanızın veya istediğiniz yolda ilerlemenizin önünü açabilirler.

Rüyada göğsünden süt akarken görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada akar çeşmeden su içmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada akar suya düştüğünü görmek içine fesat düşeceğine, büyük emekler vereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada temiz akar su görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, aile içinde saadetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada su akarken görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, maddi kriz yaşanacağına alamet eder.

Rüyada akar suya girdiğini görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, ayrıcalık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akar su içmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyu akarken görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments