Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akar suya girdiğini görmek

Rüyada akar suya girdiğini görmek

Rüyada akar suya girdiğini görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada akar suya girdiğini gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa, yaratıcı olmanızda fayda var.

Rüyada akar suya girdiğini görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, can derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada su akarken görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada suyu akarken görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine delalet eder.

Rüyada akar su içmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, zaferlere doymayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akar çeşmeden su içmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada akar temiz su görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada akar suya düştüğünü görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada temiz akar su görmek zaaflarına kapılacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments