Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz akar su görmek

Rüyada temiz akar su görmek

Rüyada temiz akar su görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kazancının azalmayacağına, solan yüzünün güleceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada temiz akar su gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin hakkınızda yanlış hükme vardıklarını anlasanız bile bunu düzeltmek için birşey yapmak içinizden gelmeyebilir.

Rüyada akar temiz su görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz akar su görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada akar su içmek adının yayılacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine işarettir.

Rüyada akar çeşmeden su içmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyu akarken görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına delalettir.

Rüyada akar suya düştüğünü görmek maddi zararını karşılayacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada akar suya girdiğini görmek borçlanıp, hasta olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada su akarken görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments