Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akar çeşme görmek

Rüyada akar çeşme görmek

Rüyada akar çeşme görmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, çözüm yolları bulamayacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, başarılarının tadına varacağına, yapılan planların alt üst olacağına, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada akar çeşme gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi kısmi olarak paylaşmanızda fayda var.

Rüyada akar çeşme görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada akar çeşmeden su içmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına inanılır.

Rüyada akar temiz su görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akar suya düştüğünü görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada akar suda yün yıkamak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada göğsünden süt akarken görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada suyu akarken görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada akar su içmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments