Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akar su içmek

Rüyada akar su içmek

Rüyada akar su içmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada akar su içmek gördüyseniz:

  • Olayları profesyonel şekilde ele alırsanız, ortaya çıktıkları hızla bertaraf edebilirsiniz.

Rüyada akar su içmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada akar çeşmeden su içmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada temiz akar su görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada akar temiz su görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada akar suya düştüğünü görmek ele geçecek haram mal ve paraya, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada suyu akarken görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada akar suya girdiğini görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su akarken görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments