Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akar suya düştüğünü görmek

Rüyada akar suya düştüğünü görmek

Rüyada akar suya düştüğünü görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, geçim derdi çekeceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada akar suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizi kimse tutmuyor sonuçta, farklı şeyler denemeye hazır olun.

Rüyada akar suya düştüğünü görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyu akarken görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada akar su içmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine rivayet eder.

Rüyada temiz akar su görmek hayatın pahalılaşmasına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına delalettir.

Rüyada akar temiz su görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, her anlamda güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada akar çeşmeden su içmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada su akarken görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada akar suya girdiğini görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, günahlarının affedileceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments