Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akar temiz su görmek

Rüyada akar temiz su görmek

Rüyada akar temiz su görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, işlere nazar değeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işarettir.

Rüyada akar temiz su gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da düzenlemeyi daha uygulanabilir hale getirebilecek iyi bir fikriniz olabilir ya da oluşabilir.

Rüyada akar temiz su görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada temiz akar su görmek mal ve para biriktireceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada su akarken görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada akar suya girdiğini görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Rüyada akar suya düştüğünü görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine işarettir.

Rüyada suyu akarken görmek sevgi dolu haberler alınacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akar su içmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına tabir olunur.

Rüyada akar çeşmeden su içmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişisel kavgaların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments