Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyu akarken görmek

Rüyada suyu akarken görmek

Rüyada suyu akarken görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyu akarken gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgiliniz bir anda gözünüzden düşebilir.

Rüyada akar suya girdiğini görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akar temiz su görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada akar suya düştüğünü görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada suyu akarken görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada su akarken görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz akar su görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işaret eder.

Rüyada akar su içmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akar çeşmeden su içmek başarılı adımlar atacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments