Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan yağmur suyu görmek

Rüyada akan yağmur suyu görmek

Rüyada akan yağmur suyu görmek çok güzel günler geçireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalettir.

Rüyada akan yağmur suyu gördüyseniz:

  • Olayların akışı nedeniyle sevdiğiniz kimseden uzakta kalabilir ya da kıskançlıktan doğan gerilimler yaşayabilirsiniz.

Rüyada akan yağmur suyu görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına işarettir.

Rüyada duvardan akan su görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, şansının hep açık olacağına delalet eder.

Rüyada bol akan su görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gür akan su görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada az akan su görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına tabir olunur.

Rüyada şelaleden akan su görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, söylediklerinin çıkacağına, kazancında bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada akan su görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, güzel haberler alacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments