Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gür akan su görmek

Rüyada gür akan su görmek

Rüyada gür akan su görmek yetki ve imza sahibi olacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, parasının ve malının artacağına, sorunlarının artacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, isteklerinin erteleneceğine delalettir.

Rüyada gür akan su gördüyseniz:

  • Bir konu üzerinde anlaşmaya varılabilir veya belli anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada gür akan su görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gür akan dere görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada gür su görmek zenginliğe sahip olacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine işaret eder.

Rüyada yumurta gürmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik gürmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının gürleştiğini görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine delalettir.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işarettir.

Rüyada uzun gür saç görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments