Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada akan su görmek

Rüyada tarlada akan su görmek

Rüyada tarlada akan su görmek onlara sanat öğreteceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada akan su gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya ailenizle zaman geçirebilir veya planlar yapabilirsiniz.

Rüyada tarlada akan su görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, patron koltuğuna geçeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada akan bulanık su görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gür akan su görmek özel hayatının renkleneceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, kimseyle konuşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan sudan su doldurmak aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine tabir olunur.

Rüyada şarıl şarıl akan su görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına inanılır.

Rüyada akan su içinde yürümek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan su görmek ona kavuşacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra alamet eder.

Rüyada yukarıdan akan su görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments