Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelaleden akan su görmek

Rüyada şelaleden akan su görmek

Rüyada şelaleden akan su görmek ona göre davranacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada şelaleden akan su gördüyseniz:

  • Alıngan bir yapıdasınız.

Rüyada akan su şelale görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelale gibi akan su görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada şelaleden akan su görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan akan şelale görmek ilişkiye huzurun geleceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, zor bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada akan şelale görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, huzurlu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada su şelale görmek iki tarafın da çok sevineceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada şelaleden su içmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, borçların kapanacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şelale su görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments