Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada az akan su görmek

Rüyada az akan su görmek

Rüyada az akan su görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada az akan su gördüyseniz:

  • Duygusal ilişikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada akan suyun önünü kesmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada şarıl şarıl akan su görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada akan suyu kapatmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına delalettir.

Rüyada akan bulanık su görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada hızlı akan su görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah akan su görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada duru akan su görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments