Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan akan su görmek

Rüyada duvardan akan su görmek

Rüyada duvardan akan su görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, durgunlaşacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada duvardan akan su gördüyseniz:

  • Askıda kalmış finansal veya hukuki konuları çözmeniz gerekiyor.

Rüyada duvardan akan su görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada akan suyu görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, insanların afiyet bulacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek kötü işlere girmeyeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet eder.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, yaşananları unutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde akan su görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, şerefli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şarıl şarıl akan su görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, her şeyin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak mutluluğa giden yolu bulacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments