Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suyun üstünden atlamak

Rüyada akan suyun üstünden atlamak

Rüyada akan suyun üstünden atlamak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına işarettir.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak gördüyseniz:

  • İşlerin istediğiniz gibi ilerleyebilmesi için esnek olmaya gayret etmenizde yarar var.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak sıkıntıların biteceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine işaret etmektedir.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak iş değişikliğine gidileceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada akan suya atlamak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalettir.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine inanılır.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun üstünden atlamak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak kurulu bir düzene sahip olacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada su üstünden atlamak yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments