Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının tutuklandığını görmek

Rüyada bir başkasının tutuklandığını görmek

Rüyada bir başkasının tutuklandığını görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye işarettir.

Rüyada bir başkasının tutuklandığını gördüyseniz:

  • Karşı çıkmak yerine, bırakın rahatlasınlar.

Rüyada kocanın tutuklandığını görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrabanın tutuklandığını görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına inanılır.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının tutuklandığını görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, insanlar arasında yüceleceğine yorulur.

Rüyada polis tutuklaması görmek işlerin bozulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin tutuklandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalet etmektedir.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak çok büyük bir rahata ereceğine, rahat bir döneme girileceğine, kısmetlerinin kapanacağına işaret eder.

Rüyada mahkemede tutuklanmak iş yaşantısında hırslanacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments