Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis tutuklaması görmek

Rüyada polis tutuklaması görmek

Rüyada polis tutuklaması görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis tutuklaması gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, işe yaramayan ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak elinin sıkışacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine yorulur.

Rüyada polis tutuklaması görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak büyük atılımlar yapacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin tutuklandığını duymak kirli işlere bulaşacağına, elinin bolluk göreceğine, gözyaşlarının dineceğine inanılır.

Rüyada yakınının tutuklandığını görmek yaşam standartlarının artacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak mutluluk verici olayların yaşanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının tutuklandığını görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments