Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın tutuklandığını görmek

Rüyada kocanın tutuklandığını görmek

Rüyada kocanın tutuklandığını görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, işlerinde aksama olacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kindar olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada kocanın tutuklandığını gördüyseniz:

  • Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız olasıdır.

Rüyada kocasının tutuklandığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kocanın tutuklandığını görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine, zorlukları teker teker aşacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun tutuklandığını görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada babasının tutuklandığını görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Rüyada birinin tutuklandığını duymak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada birini tutuklatmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, iyi halini yitireceğine işaret eder.

Rüyada bir kişinin tutuklandığını görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments