Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis tarafından tutuklanmak

Rüyada polis tarafından tutuklanmak

Rüyada polis tarafından tutuklanmak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hızlı öngörülerde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis tutuklaması görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker tarafından tutuklanmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments