Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının tükürdüğünü görmek

Rüyada bir başkasının tükürdüğünü görmek

Rüyada bir başkasının tükürdüğünü görmek çok iyi mevkilere geleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi mantıklı seviyede tutmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliye tükürmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalettir.

Rüyada cam tükürmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, saygısını toplayacağına delalettir.

Rüyada ciğer tükürmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine işarettir.

Rüyada bir başkasının tükürdüğünü görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeği tükürmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada ateşe tükürmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada çiğneyip tükürmek zayıflayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek iyi şartlara kavuşacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments