Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeği tükürmek

Rüyada yemeği tükürmek

Rüyada yemeği tükürmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, alınganlıkların hasıl olacağına rivayet eder.

Rüyada yemeği tükürmek gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.

Rüyada yemeğin içine tükürmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına yorulur.

Rüyada yemeğe tükürmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yediği yemeği tükürmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine işarettir.

Rüyada yemeği tükürmek can sıkıntısının sona ereceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalettir.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, rahatının bozulacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah tükürmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına işaret eder.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek kimse ile tartışmayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments