Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciğer tükürmek

Rüyada ciğer tükürmek

Rüyada ciğer tükürmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, başarısızlığa düşeceğine, kolay yollardan kazanacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ciğer tükürmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin problemlerin üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ciğer tükürmek güzel haberler alınacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ciğ ciğer yemek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kötü halin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ciğerini elinde görmek kimseye minnet etmeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi ciğerini görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, kişinin evlatlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek ciğeri görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ciğer almak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada ciğerli pilav görmek gözünün yaşını sileceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada ciğer doğradığını görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, makam ve söz sahibi olacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments