Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam tükürmek

Rüyada cam tükürmek

Rüyada cam tükürmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam tükürmek gördüyseniz:

  • Maddi konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada cam kırıkları tükürmek büyük fırsatlar elde edeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalettir.

Rüyada cam tükürmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Rüyada cam kırığı tükürmek işindeki verimin artacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafaya tükürmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, işinde başarılı olacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, engel tanımayan biri olacağına işarettir.

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağızdan et tükürmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, işinin ehli olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments