Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşe tükürmek

Rüyada ateşe tükürmek

Rüyada ateşe tükürmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, isteklerin yerine geleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, prestij kazanılacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateşe tükürmek gördüyseniz:

  • Sonuç olarak kendinize biraz daha önem verirseniz sanırım daha iyi olacak.

Rüyada ateşe tükürmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, ailesinin de büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğe tükürmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine inanılır.

Rüyada konuşurken tükürmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işarettir.

Rüyada ağzina tükürmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, hoşgörülü biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek parasının pul, malının da hiç olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehir tükürmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, alım gücünün artmasına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments