Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğneyip tükürmek

Rüyada çiğneyip tükürmek

Rüyada çiğneyip tükürmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına tabir olunur.

Rüyada çiğneyip tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen karışıklıklar ya da yanlış anlaşılmalar size sıkıntı verebilir.

Rüyada çiğ et çiğneyip tükürmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ et tükürmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğneyip tükürmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin suratına tükürmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına inanılır.

Rüyada yemeğin içine tükürmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine işaret eder.

Rüyada ağızdan et tükürmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne tükürmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments