Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç ve tırnak kesmek

Rüyada saç ve tırnak kesmek

Rüyada saç ve tırnak kesmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine alamet eder.

Rüyada saç ve tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada saç ve tırnak kesmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada kırık tırnak kesmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına inanılır.

Rüyada erkek tırnağı kesmek nefsine uyacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı kesmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada el tırnağı kesmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin tırnağını kesmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments