Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek

Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek

Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine yorulur.

Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Aşk başınıza tatlı belalar açabilir.

Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sabırla hayatına devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına delalet eder.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek şeref ve rütbeye, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada makasla tırnak kesmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada saç ve tırnak kesmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına delalettir.

Rüyada tırnak kesmek çok kötü durumlara düşüleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yanlış kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada tırnaklarını kesmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Rüyada kırık tırnak kesmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments