Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi tırnağını kesmek

Rüyada kendi tırnağını kesmek

Rüyada kendi tırnağını kesmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, borçların biteceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada kendi tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada ölünün tırnak kesmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının tırnağını kesmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek tırnağı kesmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine alamet eder.

Rüyada ayak tırnağı kesmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, büyüyeceğine, darlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tırnağını kesmek rızıksız kalacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin tırnağını kesmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına delalettir.

Rüyada bebeğin tırnağını kesmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments