Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sivilce sıkmak

Rüyada başkasının sivilce sıkmak

Rüyada başkasının sivilce sıkmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalettir.

Rüyada başkasının sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada bir başkasının sivilcesini sıkmak büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada siyah sivilce sıkmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kendi sivilceni sıkmak bunun için Allah’a şükredeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının sivilcesini sıkmak iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, kendi işine sahip olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet eder.

Rüyada aynada sivilce sıkmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada burunda sivilce sıkmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments