Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan sudan geçmek

Rüyada akan sudan geçmek

Rüyada akan sudan geçmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, sorunların teker teker aşılacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet eder.

Rüyada akan sudan geçmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, yardım edebilir ya da belli anlaşmalara sıcak bakabilirsiniz.

Rüyada akan sudan geçmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada akan sudan abdest almak huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan sudan su içmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan sudan içmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, dertlerin biteceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine delalet eder.

Rüyada akan sudan atlamak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan sudan su doldurmak günü birlik kazanç elde edeceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sudan geçmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, iyiliğe ve güzelliğe işarettir.

Rüyada soğuk sudan geçmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments